Healing

INGER LINDEMANN Clairvoyance • Healing • Akupunktur

Healing kan hjælpe på alle tidspunkter i livet

Du behøver ikke nødvendigvis at være syg for at få glæde af healing. Den healingsform, jeg bruger, hedder Alchemic Healing og er blevet givet videre af den engelske healer Tareth.

Healingen bygger på energien fra kilden og de Elders (nogle betegner dem som ærkeengle). Den bedste måde, jeg kan beskrive kilden på, er som en let brise – som luft, der aldrig har været brugt før, og når den møder vores energifelt, vil den forme sig til lige præcis den energi eller healing, som vi har brug for.

Energien fra de Elders er betingelsesløs kærlighed og visdom uden fordømmelse eller bedømmelse af os. Det er den energi, der er til stede under healingen sammen med Reiki energien, som er livsenergi.

Hver healing vil opleves forskelligt. Nogle gange kan det føles som efter en god, lang nats søvn, hvor du bare har det godt i kroppen. Andre gange kan det opleves som champagnebobler i hele kroppen, hvor du er fyldt med glæde – nærmest en lykkefølelse.

Læs mere om Alchemic Healing på Tareths hjemmeside

Se kommende arrangementer med Tareth i Danmark


Healing skaber balance i kroppens energier

Healing stimulerer kroppens livsenergi, som kan være kommet i ubalance på grund af stress, sorg eller andre udfordringer i livet.

Når vi er i underskud rent energimæssigt, bliver kroppen mere følsom overfor sygdom og reagerer med symptomer som fx spændinger, betændelser og andet fysisk ubehag.

Omvendt kan en krop i energimæssig balance give et klarere, åbent og stabilt sind med evne til at klare større udfordringer.

Under en healing ligger du ned. Jeg placerer mine hænder forskellige steder på din krop, og du føler muligvis en snurren eller varme i kroppen. Kroppen tilføres energi, så den bliver i stand til at løse op for ubalancer og regenerere sig selv.

Hele dit energifelt balanceres, og der skabes et energiflow i kroppen uden stagnationer. Mange oplever, at de selv får bedre kontakt med det spirituelle efter healingen.

En healing påvirker både kroppen, følelserne og sindet, og formålet er, at du oplever et generelt øget velvære. På den måde kan du ofte slippe af med fx stress og få løsnet op for spændinger, som fører til hovedpine eller andet fysisk ubehag.

Healing hos mig kan suppleres med triggerpointmassage og tensegrity for at løsne muskelspændinger og frigøre led.

Bestil tid til healing

Inger Lindemann

Aastrupvej 128A

6100 Haderslev

Telefon 26 19 34 57